Portland PWC Motor Race 2018 Live

Portland PWC Motor Race 2018 Live

Portland PWC Motor Race 2018 Live

Watch Pirelli World Challenge Motor Race 2018 Live Streaming

 

                Pirelli World Challenge (PWC) is taking place in the Pacific Northwest after around 13 years. This year is going to be the 58th edition of Rose Cup Races. The PWC Motor Race 2018 will be taking place this weekend on Portland International Raceway, Portland, Oregon, the United States of America which is a 1.97 miles track with 12 turns. The Portland International Raceway has been a host for International Conference of Sports Car Club (ICSCC), Sports Car Club of America (SCCA), Oregon Motorcycle Road Racing Association (OMRRA), IndyCar Series and NASCAR K&Ns Pro Series West, etc.  

                This year will be the 8th edition of the GT, GTA, GT Cup SprintX, TCR, TC, and TC. The Portland PWC Motor Race 2018 is a 3-day event that will begin on 13th July 2018, Friday with the PWC – Touring Car and will end on 15th July 2018, Sunday PWC – Touring Car Round 8 Race. The PWC – TC/TC/TCR Race will be 40 minutes long and PWC – GT SprintX/GTS SprintX will be a 60 minutes long race.

Here is the schedule for Portland Pirelli World Challenge (PWC) Motor Race 2018:

Date and Day

Race

Time

13th July 2018, Friday

PWC – Touring Car

2:45 – 3:05 p.m. PDT

13th July 2018, Friday

PWC – TCR/TCA

6:30 – 6:50 p.m. PDT

14th July 2018, Saturday

PWC GT SprintX

9:10 – 9:30 a.m. PDT

14th July 2018, Saturday

PWC – GTS SprintX

10:50 – 11:35 a.m. PDT

14th July 2018, Saturday

PWC – Touring Car Round 7 Race
(40 Minutes)

9:35 – 10:15 a.m. PDT

14th July 2018, Saturday

PWC – GT SprintX Round 7 Race
(60 Minutes)

1:10 – 2:10 a.m. PDT

14th July 2018, Saturday

PWC – TCR/TCA Round 7 Race
(40 Minutes)

2:25 – 3:05 p.m. PDT

14th July 2018, Saturday

PWC – GTS SprintX Round 7 Race
(60 Minutes)

4:40 – 5:40 p.m. PDT

15th July 2018, Sunday

PWC – TCR/TCA Round 8 Race
(40 Minutes)

10:40 – 11:20 a.m. PDT

15th July 2018, Sunday

PWC – GTS SprintX Round 8 Race
(60 Minutes)

11:55 a.m. – 12:55 p.m. PDT

15th July 2018, Sunday

PWC – GT SprintX Round 8 Race
(60 Minutes)

2:25 – 3:25 p.m. PDT

15th July 2018, Sunday

PWC – Touring Car Round 8 Race
(40 Minutes)

3:40 – 4:40 p.m. PDT

 

 Fans of Portland PWC Motor Race 2018 are excited to enjoy watching their weekend with racing event. Now you can watch Portland PWC Motor Race 2018 here at excitingly low rates and amazing offers.

Share this post